U kunt ons altijd bellen 0182 612009

Nieuwe fietsen bij Wielaard

Naast de Wielaard Top 20 hebben we natuurlijk ook de nieuwste modellen van Gazelle, BSP en Victoria. U kunt de nieuwe fietsen hier bekijken. Deze kunt u niet bestellen via de webshop. Wielaard gelooft namelijk in de waarde van persoonlijke begeleiding en advies bij de aanschaf van een nieuwe fiets. Iedere fiets heeft unieke eigenschappen en iedereen heeft zijn of haar eigen voorkeuren als het gaat om rijeigenschappen en zithouding. Wij helpen u daarom graag persoonlijk bij het uitzoeken van een nieuwe fiets. Dan weten we zeker dat u dadelijk goed op de fiets zit.

Meer weten voordat u een keuze maakt?
Heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van een nieuwe fiets? Het team van Wielaard Fietsen staat voor u klaar met persoonlijk advies waar u wat aan heeft. Bovendien hebben we veel fietsen gewoon op voorraad zodat u een uitgebreide proefrit kunt maken voordat u een keuze maakt.

Elektrische Fietsen

Voor wie graag wil fietsen, maar een grotere actieradius nodig heeft of liever zonder te transpireren op kantoor arriveert of simpelweg net iets makkelijker wil trappen, is de elektrische fiets ├ęcht een uitkomst. Het is geen verrassing dat de elektrische fiets de afgelopen jaren een enorme vlucht heeft genomen. Het aanbod is dan ook zeer divers en er zijn veel keuzes om te maken bij de aankoop van een elektrische fiets.

Persoonlijk advies bij aankoop van een elektrische fiets

Daarom willen we u bij Wielaard het juiste advies geven als u vragen heeft over de aankoop van een elektrische fiets. Er is namelijk veel om uit te kiezen en iedere elektrische fiets heeft andere eigenschappen. De motor, de accu, de software en de fabrikant zijn allemaal van invloed op het karakter, het bereik en de mogelijkheden van een elektrische fiets. Het team van Wielaard heeft inmiddels meer dan tien jaar ervaring met de verkoop en het onderhoud van elektrische fietsen. Als u interesse heeft in een elektrische fiets, bent u bij ons aan het juiste adres.

Gebruikte fietsen

Een deel van het duurzame karakter van een fiets zit ook in het lange leven dat deze vervoersmiddelen beschoren is. Met het juiste onderhoud gaat een fiets namelijk heel lang mee. U kunt daarom ook bij Wielaard terecht voor een ruime selectie gebruikte fietsen. Jong, oud en voor ieder budget. Gebruikte fietsen van Wielaard worden uitvoerig gecontroleerd zodat deze weer klaar zijn om menig fietspad (en tegenwindje) te trotseren.

Wilt u meer weten over de gebruikte fietsen van Wielaard?
Onze uitgebreide collectie gebruikte fietsen is te bekijken in onze ruime showroom. Kom gerust langs om een kijkje te nemen. Onze medewerkers helpen u een geschikte gebruikte fiets te vinden. Vanzelfsprekend voldoen deze fietsen ook aan de hoge kwaliteitsstandaard van Wielaard.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Heeft u een vraag of wilt u meer weten? Neem contact op voor direct advies.

Contact