Over Koninklijke Gazelle

Gazelle. Je blijft fietsen

Fietsen is voor ons Nederlanders een begrip. Het maakt deel uit van je dagelijkse leven. Niet alleen het aantal fietsen in Nederland stijgt, maar ook de afgelegde kilometers met de fiets stijgt. Gazelle produceert al sinds 1892 fietsen in Nederland die aansluiten op jouw wensen ; zo licht, kwalitatief en comfortabel mogelijk. Daarbij blijven wij altijd nadenken over hoe wij ons design slimmer kunnen maken en onze techniek nóg innovatiever. Wij Gazelle streven wij naar fietsen te produceren van de beste kwaliteit, 250.000 per jaar. Dit doen wij vol passie, vol overgave. Vertrouwde kwaliteit, moderne luxe: met een Gazelle-fiets mag je gezien worden!

Zodat jij blijft fietsen

Gewoon fietsen – Gazelle en BAM

Gewoon fietsen is een documentaire over de Nederlandse fietscultuur. Volgens de makers van de film: voor ons Nederlanders is fietsen zo gewoon als ademen. We denken er niet bij na, maar doen het gewoon. Wellicht is dat volgens de makers ook een sleutel tot het fietssucces in ons land. 

Gedurende de winterperiode is de film ‘Gewoon fietsen’ te zien in het Openluchtmuseum te Arnhem.

Koninklijke Gazelle

Bij Koninklijke Gazelle in het Veluwse Dieren maken circa 350 medewerkers elk jaar meer dan 250.000 fietsen. Gazelle is hiermee marktleider in Nederland en werkt hard aan uitbreiding van de organisatie buiten de eigen landsgrenzen. Al sinds onze oprichting in 1892 staat kwaliteit bij ons voorop. In 1996 is het Gazelle-kwaliteitssysteem gecertificeerd volgens de ISO-9001 normen.

Wij zijn trots op ons predicaat Koninklijk dat wij ter ere van ons 100-jarig jubileum in 1992 van Prinses Margriet mochten ontvangen. Een onderscheiding die ons ook moreel verplicht om te blijven innoveren. Voorop blijven lopen met slimme innovaties waarmee fietsen nóg leuker en makkelijker wordt.

Genieten van de buitenlucht, de wind door je haren voelen en het hoofd leeg maken: fietsen geeft energie. Al vanaf 1892 maakt Gazelle de mooiste kwaliteitsfietsen die zo licht en comfortabel mogelijk rijden. Zo geeft Gazelle je iedere dag weer zin in fietsen!

Meer weten over een Gazelle?

Bent u geïnteresseerd in een fiets van Gazelle of wilt u een proefrit maken? U kunt direct contact opnemen voor meer informatie of een afspraak.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Heeft u een vraag of wilt u meer weten? Neem contact op voor direct advies.

Contact