Niets is mooier dan fietsen, en voor de mooiste fietsen gaat u naar Wielaard in Waddinxveen.

Wielaard Fietsen

Bij Wielaard houden we van fietsen. Autorijden is praktisch, wandelen is leuk, maar nergens geniet u meer van de wereld dan op de fiets. Fietsen is bovendien schoon, gezond en een uitstekende manier om alle drukte even te laten voor wat het is terwijl de meest prachtige Nederlandse landschappen zich voor u openbaren alsof het weer de eerste keer is.

Natuurlijk begrijpt Wielaard dat u daarnaast moet kunnen rekenen op uw fiets, of deze nu ingezet wordt voor woon-werkverkeer, vakantie of een aangenaam ritje naar het strand. Het is daarom goed om te weten dat u kunt vertrouwen op een bedrijf met 80 jaar ervaring op het gebied van tweewielers. Dankzij die ervaring krijgt u altijd het beste onderhoud en het juiste advies als het om fietsen gaat.

Koffie bij Wielaard

Misschien heeft u het al gezien, maar het pand van Wielaard is volledig gerenoveerd en sterk uitgebreid. In het nieuwe pand hebben we meer dan 950 vierkante meter om de mooiste fietsen op te presenteren. Belangrijker nog: in het nieuwe pand hebben we ook ruimte voor een gezellige zithoek waar u terecht kunt voor een heerlijke kop koffie. Wie regelmatig fietst, kan het zich immers veroorloven om zo nu en dan een beetje uit de band te springen.

Meer dan 950m2 fietsplezier

over1
over2
over3