E-BIKES

Stads | Trekking | Transport | Mama

E-Bikes

Voor wie graag wil fietsen, maar grote afstanden af moet leggen, of liever zonder te transpireren op kantoor arriveert, of simpelweg net iets makkelijker wil fietsen, is de elektrische fiets écht een uitkomst. Het is geen verrassing dat de elektrische fiets de afgelopen jaren een enorme vlucht heeft genomen. Het aanbod is dan ook zeer divers en er zijn veel keuzes om te maken bij de aankoop van een elektrische fiets.

Advies in de Winkel

Naast de fietsen op de website hebben wij natuurlijk alle nieuwe modellen van Gazelle, Union, Sensa en BSP. Deze kunt u niet bekijken op de website. Wielaard gelooft namelijk in de waarde van persoonlijke begeleiding en advies bij de aanschaf van een nieuwe fiets. Iedere fiets, en met name de elektrische fiets, heeft unieke eigenschappen. De motor, de accu, de software en de fabrikant zijn allemaal van invloed op het karakter, het bereik en de mogelijkheden van een elektrische fiets. Daarnaast heeft iedereen zijn of haar eigen voorkeuren als het gaat om rijeigenschappen en zithouding. Wij helpen u daarom graag persoonlijk bij het uitzoeken van een nieuwe fiets. Dan weten we zeker dat u dadelijk goed op de fiets zit.

Wat je ook maar wilt, je vindt het bij Gazelle
Wie kent Gazelle niet? 125 jaar ervaring en een geweldige kwaliteit. Door deze 125 jaar ervaring met niet-elektrische fietsen, heeft Gazelle deze ervaring erg goed kunnen benutten bij het ontwikkelen van elektrische fietsen. Hierdoor is Gazelle een van de bekendste merken op het gebied van elektrische fietsen geworden. Gazelle heeft een enorm groot aanbod in elektrische fietsen gerealiseerd; wilt u graag een sportieve fiets, een comfortabele stadsfiets, de meest krachtige motor, of een motor die inspeelt op uw fietsgedrag, waardoor u een zo perfect mogelijke rit kunt maken, het is allemaal mogelijk bij de e-bikes van Gazelle.

Afgewerkt zoals geen andere fiets
Hoogstaand en tijdloos design. Subtiel en verfijnd. Ergonomisch en comfortabel. Nederlandse kwaliteit. Dit is Multicycle.
Waar je dat aan ziet? 
Om te beginnen is de afwerking uitzonderlijk strak: de lasnaden zijn niet te zien, het is net alsof de fiets uit één geheel is gebouwd. Daarnaast zijn de fietsen erg goed afgemonteerd met hoogwaardige onderdelen. Neem bijvoorbeeld de schijfremmen, of die soepele riemaandrijving. 
Multicycle heeft een mooi groot assortiment, wat gericht is op de comfortabele stadsfiets e-bikes. 

High-end e-bikes
De e-bikes en fietsen van BH Bikes zijn echte high-end modellen. Zo vind je in het enorm grote e-bike assortiment de Brose e-systemen, waar geen ander merk tegenop kan. De motoren die je vindt op deze modellen behoren echt in het topsegment met hun 90Nm koppel.
Naast deze hoge kwaliteit motoren, komen de fietsen van BH met een bijzonder hoge accu capaciteit. 
Bij BH vind je ook smart features. Neem bijvoorbeeld de stijlvolle Smart Key armband om de fiets te unlocken. Of maak gebruik van de Bluetooth functie om alle gegevens van de fiets af te lezen.

Een ideale prijs-kwaliteit verhouding
Kenmerkend aan Union zijn de designfietsen, maar de echte uitblinkers zijn op dit moment toch wel de Union E-Lite’s, rijden super comfortabel. Daarnaast, door de Shimano middenmotor, en de optionele riemaandrijving rijdt u met de E-Lite zonder enige moeite.
Bij Union proberen ze de prijs zo laag mogelijk te houden, en dan toch erg goede fietsen neer te zetten. Oftewel een hele goede prijs-kwaliteit verhouding.

Nieuw in de e-bikes en toch de hoogste kwaliteit, precíes wat we van Sensa gewend zijn.
“Die strak afgewerkte fiets? Dat is de nieuwste Sensa Travel Power, Sensa’s eerste e-bike, fiest geweldig!”
Het Nederlandse Sensa stapt net in de wereld van e-bikes, maar laat gelijk zien wat zij kan.
Deze topper komt met een Shimano Deore groepset, de Shimano Steps E-7000 middenmotor met 500Wh Accu, én betrouwbare schijfremmen. Zeker niet onbelangrijk: een erg aantrekkelijke prijs!

Reparatie Afspraak

Uw fiets toe aan reparatie?

Vul het formulier in, dan zorgen wij dat u zo snel mogelijk weer de weg op kan

Onze website gebruikt cookies om u de beste ervaring te bieden. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord.

Proefrit maken

Maak een proefrit op onze demo e-bikes

Bij ons kunt u een proefrit maken, en dat niet op een parcours, maar lekker in de buitenlucht! 
Kies hieronder welke demo e-bike u graag wilt reserveren voor een korte of langere proefrit tot 8uur lang. 

Proefrit op een andere fiets

Al een (niet elektrische) fiets op het oog? Klik dan op de knop hiernaast om de fiets te bekijken in de showroom of een korte proefrit te maken.

Proefrit Afspraak

Die prachtige fiets uitproberen?

Vul het formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op