Merken

Nieuwe fietsen bij Wielaard

Naast de Wielaard Top 20 hebben we natuurlijk ook de nieuwste modellen van Gazelle, BSP en Victoria. U kunt de nieuwe fietsen hier bekijken. Deze kunt u niet bestellen via de webshop. Wielaard gelooft namelijk in de waarde van persoonlijke begeleiding en advies bij de aanschaf van een nieuwe fiets. Iedere fiets heeft unieke eigenschappen en iedereen heeft zijn of haar eigen voorkeuren als het gaat om rijeigenschappen en zithouding. Wij helpen u daarom graag persoonlijk bij het uitzoeken van een nieuwe fiets. Dan weten we zeker dat u dadelijk goed op de fiets zit.

Meer weten voordat u een keuze maakt?
Heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van een nieuwe fiets? Het team van Wielaard Fietsen staat voor u klaar met persoonlijk advies waar u wat aan heeft. Bovendien hebben we veel fietsen gewoon op voorraad zodat u een uitgebreide proefrit kunt maken voordat u een keuze maakt.

Elektrische Fietsen

Voor wie graag wil fietsen, maar een grotere actieradius nodig heeft of liever zonder te transpireren op kantoor arriveert of simpelweg net iets makkelijker wil trappen, is de elektrische fiets ├ęcht een uitkomst. Het is geen verrassing dat de elektrische fiets de afgelopen jaren een enorme vlucht heeft genomen. Het aanbod is dan ook zeer divers en er zijn veel keuzes om te maken bij de aankoop van een elektrische fiets.