FIETSEN

Stads | Design | Trekking | Transport | Mama | Kind

Fietsen

Bij Wielaard houden we van fietsen. Autorijden is praktisch, wandelen is leuk, maar nergens geniet u meer van de wereld dan op de fiets. Fietsen is bovendien schoon, gezond en een uitstekende manier om alle drukte even te laten voor wat het is, terwijl de meest prachtige Nederlandse landschappen zich voor u openbaren alsof het weer de eerste keer is.

Advies in de Winkel

Naast de fietsen op de website hebben wij natuurlijk alle nieuwe modellen van Gazelle, Cortina, Union, Sensa, Alpina. Deze kunt u niet bekijken op de website. Wielaard gelooft namelijk in de waarde van persoonlijke begeleiding en advies bij de aanschaf van een nieuwe fiets.
Daarnaast heeft iedereen zijn of haar eigen voorkeuren als het gaat om rijeigenschappen en zithouding. Wij helpen u daarom graag persoonlijk bij het uitzoeken van een nieuwe fiets. Dan weten we zeker dat u dadelijk goed op de fiets zit.

gazelle premium logo

Fietsen is voor ons Nederlanders een begrip.
Het maakt deel uit van je dagelijkse leven. Niet alleen het aantal fietsen in Nederland stijgt, maar ook de afgelegde kilometers met de fiets stijgt. Gazelle produceert al sinds 1892 fietsen in Nederland die aansluiten op jouw wensen ; zo licht, kwalitatief en comfortabel mogelijk. Daarbij blijven wij altijd nadenken over hoe wij ons design slimmer kunnen maken en onze techniek nóg innovatiever. Wij Gazelle streven wij naar fietsen te produceren van de beste kwaliteit, 250.000 per jaar. Dit doen wij vol passie, vol overgave. Vertrouwde kwaliteit, moderne luxe: met een Gazelle-fiets mag je gezien worden!

gazelle esprit ivory
Cortina Common Dames
cortina logo

Altijd de laatste mode- en fashiontrends
De Cortina-fietscollectie wordt net als een modecollectie continu geüpdatet. Onze designers volgen de laatste mode- en fashiontrends op de voet om ervoor te zorgen dat alle fiets modellen perfect aansluiten bij de actualiteit. Dit zie je terug in het kleurgebruik, maar ook in de mooie details die de Cortina-fietsen hun eigen identiteit geven. Waarom we hier zoveel aandacht aan besteden? Een fiets heb je – net als je telefoon en je tas – elke dag bij je. Hij wordt intensief gebruikt en moet vanzelfsprekend solide en veilig zijn. Maar ook heel mooi, vinden wij. Want het is toch heerlijk als je elke dag weer blij wordt als je de fiets van je dromen tevoorschijn mag halen?

union logo

Een ideale prijs-kwaliteit verhouding
Kenmerkend aan Union zijn de designfietsen, maar de echte uitblinkers zijn op dit moment toch wel de Union E-Lite’s, rijden super comfortabel. Daarnaast, door de Shimano middenmotor, én de optionele riemaandrijving rijdt u met de E-Lite zonder enige moeite.
Bij Union proberen ze de prijs zo laag mogelijk te houden, en dan toch erg goede fietsen neer te zetten. Oftewel een hele goede prijs-kwaliteit verhouding.

sensa_logo

Sensa, voor de sportieve fietser
Sensa fietsen worden gemaakt in Almelo, in het prachtige oosten van Nederland waar ze al zo’n 25 jaar fietsen bouwen.
Ze leveren fietsen van alle niveaus, van starter tot profrenner, van racefiets tot trekking bike.
De makers zijn net zulke enthousiaste bikers zoals u en ik. Ze staan graag in contact met allerlei renners om zo de ervaring van renners te combineren met hun eigen kennis zodat ze tot een goed presterend product kunnen komen. Zelfs een basisfiets is al heel professioneel uitgerust.

Op ontdekkingstocht met je fiets
Stoere ridders en mooie prinsessen: elk kind vindt de fiets van zijn dromen in de collectie van Alpina. Als grootste kinderfietsmerk van Nederland biedt Alpina volop keuze in de mooiste fietsen voor kids in de leeftijd van 2 tot 12 jaar!
Als ze fietsen voelen ze zich stoer, het vergroot hun wereld en geeft ze meer vrijheid. Dat geldt voor de allerkleinsten, die voor het eerst een loopfiets uitproberen, maar ook voor oudere kinderen die al zelfstandig naar vriendjes en de voetbalclub mogen fietsen. 

Reparatie Afspraak

Uw fiets toe aan reparatie?

Vul het formulier in, dan zorgen wij dat u zo snel mogelijk weer de weg op kan

Proefrit Afspraak

Die prachtige fiets uitproberen?

Vul het formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op

Cookies

Onze website gebruikt cookies om u de beste ervaring te bieden. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. lees meer

Alleen open voor Reparatie en Onderhoud
Vanwege maatregelen

Werkplaats en winkel
Met ingang van de nieuwe corona-maatregelen verandert de situatie als volgt:
– De werkplaats blijft open! U kunt uw fiets zoals u gewend bent langsbrengen voor reparatie en/of onderhoud. 
– Helaas is de winkel wel tot nader order gesloten. U kunt nog steedseen proefrit maken, dan komen we bij u langs!

Haal- en Brengservice
U kunt nog steeds een proefrit maken.
Maak een afspraak via de knop hieronder, dan komen wij bij u langs!

Chat met ons
Via de knop rechts onderin op de website kunt u met ons chatten, zo proberen wij er alles aan te doen om u toch te kunnen helpen!

Proefrit maken

Niet op een indoor parcours, maar heerlijk in de buitenlucht!

Proefrit

Bij Wielaard vindt u aantrekkelijk geprijsde fietsen van uitstekende kwaliteit. Bij ons kunt u een proefrit maken, en dat niet op een parcours, maar lekker in de buitenlucht! Wij vinden het erg belangrijk dat u goed en eerlijk advies van ons krijgt. daar nemen wij zo nodig alle tijd voor!

Ultimate C8+ HMB Champion Red