Shimano Service Center

Wij hebben de Ondernemersprijs Midden-Holland 2019 gewonnen!

14 januari 2019 was voor ons een speciale dag, toen wonnen wij de ondernemersprijs Midden-Holland 2019.

Dit was het oordeel van de jury:

Je kunt maar 1 keer een eerste indruk maken, dat hebben ze bij Wielaard goed begrepen.Werkelijk alles klopt als je bij deze jonge ondernemer binnenstapt. Niet de fietsen, maar de klanten staan hier centraal: wat een verademing. De nieuwe fietsenmaker waar de werkplaats midden in het bedrijf is gesitueerd, geen hokjes achteraf maar volledige openheid. Geen personeel maar medewerkers waarvan sommige met afstand tot de arbeidsmarkt. Van product naar concept, van verkoop naar behoefte. Voor deze ondernemer is internet verkoop geen bedreiging maar een uitdaging. Iedereen is hier welkom in het prachtige duurzaam gebouwde pand bij deze maatschappelijk betrokken ondernemer. Als u hier naar binnen loopt, wilt nog maar 1 ding, een fiets kopen!

Shimano Service Centers zijn het perfecte thuis voor iedere fietser

Shimano Service Centers vormen een uniek concept dat is ontwikkeld om professionele service te bieden aan fietsers in heel Europa. Dit betekent dat je kan profiteren van de uitgebreide vaardigheden en technische kennis van Shimano-dealers over al onze producten. Shimano gelooft in het belang van fysieke fietsenzaken, nu en in de toekomst. Daarom zijn Shimano Service Centers het perfecte thuis voor jou als wielrenner, die op zoek is naar snelle en betrouwbare service.

Professionele service en advies

Al het technische service- en garantiewerk wordt uitgevoerd door gekwalificeerde Shimano-experts die werken in professionele werkplaatsen. Ze bieden niet alleen goed onderhoud en reparatiewerk aan, je krijgt gegarandeerd ook betrouwbaar advies over Shimano-producten en -innovaties.

  • Professionele service en onderhoud
  • Betrouwbaar technisch- en gebruikersadvies
  • Getrainde en gekwalificeerde staf
  • Gebruik van originele Shimano-onderdelen
  • De nieuwste Shimano-technologieën en -innovaties
  • Het breedste scala aan Shimano-producten

Shimano Inc. werd in 1921 opgericht door Shozaburo Shimano in Osaka, Japan waar het hoofdkantoor nog steeds gevestigd is.

Het eerste fietsonderdeel dat Shimano in productie nam was een achtertandwiel dat vanaf 1931 ook Shimano’s eerste exportproduct was. Vanaf midden jaren 50 van de vorige eeuw breidt het Shimano programma zich uit met een derailleur en een 3 versnellingsnaaf. In 1960 start Shimano met het zogenaamde koudsmeden, een productiemethode die zeer belangrijk zal worden voor het bedrijf omdat de kwaliteit van de Shimano onderdelen onder andere uit dit proces voortkomt. De export van Shimano neemt explosief toe en in 1965 en 1972 worden respectievelijk Shimano American en Shimano Europe opgericht. Ook worden de eerste fabrieken buiten Japan geopend in Singapore. Tegenwoordig is Shimano de grootste fabrikant van fietsonderdelen en accessoires.

In ons nieuwe winkel vindt u een groot assortiment Shimano Bicycle Parts voor ultiem fietsplezier.