Search
Close this search box.

REGEN KLEDING

Zodat je van A naar B kunt, zonder nat te worden!

Search
Close this search box.

Regenkleding

Een goede regenjas komt altijd van pas. Omdat het in Nederland nou eenmaal vaker regent, omdat we vaak vele uren op een fiets doorbrengen, omdat met een nat pak op je werk aankomen zo vervelend is, omdat iedereen graag droog van A naar B komt, omdat je je tegenwoordig niet meer in hoeft te schamen omdat het je goed staat. Kortom, een regenjas hoort eigenlijk tot de ‘basisuitrusting’ van alle Nederlanders. Regenkleding is “fashionable” geworden.

Dit zijn slechts de allround regenpakken. In de winkel hebben we meer: stormjassen, poncho's, bedekking voor de schoenen en regenhoeden.

voor Volwassenen

Basil Hoga Unisex Regenpak

€99,99

De Basil Hoga unisex regenjas brengt je droog naar je bestemming. De jas is gemaakt van T-Fabric 5.000 WP en 5.000 MVP en is daarmee waterdicht en ademend. Dankzij de DWR-coating parelt het regenwater van de stof af en voorkomt daarmee een klamme binnenzijde. Er is extra ventilatie aangebracht en de jas beschikt over een dubbele voorsluiting. 

Maten: XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL
Kleuren: Olijfgroen, Jet Black en Horizon Blauw

voor de Kids

Hooodie Kids Regenpak

€24,95

Natuurlijk blijven ook je kinderen liever droog. Daarom hebben we ook voor alle kids een goed en betaalbaar regenpak. Of ze nu naar school moeten fietsen, of een stuk moeten lopen, ze blijven lekker droog. Wel zo fijn als ze de rest van de dag in de schoolbanken zitten.

Maten: S, M, L, XL
Kleuren: Zwart, Donkerblauw, Lichtblauw

Reparatie Afspraak

Uw fiets toe aan reparatie?

Vul het formulier in, dan zorgen wij dat u zo snel mogelijk weer de weg op kan

Onze website gebruikt cookies om u de beste ervaring te bieden. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord.