Zoek
Sluit dit zoekvak.

Shimano

Service center

Shimano Service Center

Bij Wielaard Fietsen vinden we het belangrijk dat je goed en professioneel wordt geholpen. Niet alleen bij aankoop van een nieuwe fiets, maar zeker ook daarna: als je stadsfiets of e-bike toe is aan een service- en onderhoudsbeurt. Shimano erkent onze zaak als Shimano Service Center, juist vanwege de hoge kwaliteit van dienstverlening in de werkplaats.

Onze werkplaats is een paar jaar geleden volledig gemoderniseerd. Hij heeft nog meer een open karakter gekregen, zodat je van een afstand kunt meekijken als we je fiets onderhouden. De zes werkplekken en gereedschappen zijn volledig afgestemd op de nieuwste type fietsen, waaronder e-bikes en (elektrische) bakfietsen. Eén van de werkplekken is ingericht als quick service, dus voor kleine, snelle reparaties. Voor regulier onderhoud is het wenselijk een afspraak te maken. Het liefst voeren we een beurt binnen een of twee dagen uit. Kennis van zaken Alle medewerkers in de werkplaats zijn gediplomeerd fietstechnicus. En dat niet alleen: ze volgen jaarlijks technische trainingen bij Shimano, bekend van de hoogwaardige fietscomponenten. Die voortdurende bijscholing is zeer relevant, omdat de techniek in fietsland zich razendsnel ontwikkelt, zeker op e-bikevlak. Als Shimano Service Center zijn we zo snel bekend en vertrouwd met de recent geïntroduceerde technieken. Of het nou gaat om het vervangen van een Nexus 5-naaf of het onderhouden van een fiets met de nieuwe EP8-motor – we weten steeds raad met je vraag.

Originele onderdelen

Goed om te weten: als Shimano Service Center zijn we het gewend om bij reparaties en onderhoud altijd originele vervangingsonderdelen te gebruiken. Dat vinden we zeer belangrijk, omdat alleen daarmee een feilloze werking van de technologie valt te garanderen. De fiets schakelt vlot, de ketting draait soepel en het remsysteem werkt te allen tijde veilig. We vergroten zo het fietsplezier, bijvoorbeeld als je een weekendtocht maakt door het prachtige Bentwoud of van huis in Waddinxveen naar kantoor in bijvoorbeeld Gouda of Waddinxveen fietst.

Reparatie Afspraak

Uw fiets toe aan reparatie?

Vul het formulier in, dan zorgen wij dat u zo snel mogelijk weer de weg op kan

Onze website gebruikt cookies om u de beste ervaring te bieden. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord.